De kinderyoga wordt gegeven vanaf de 7 jarige leeftijd.

Rond die periode kan je concreter beginnen werken.

De fantasie neemt stilaan af en de belangstelling voor de realiteit neemt toe.

In deze lessen gaan we dus meer werken met yoga oefeningen.

Kinderen zullen meer naar perfectie streven en hier kunnen we dan op in spelen door de yogaoefeningen preciezer uit te leggen.

Een les kinderyoga duurt 60 Minuten.

Leeftijd van 7 tot 12 jaar

Privacy voorwaarden

 

 

Happykids yoga gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen  om u te informeren over de lessen. Door op akkoord te klikken stemt u ermee toe dat we uw gegevens kunnen gebruiken voor het verzenden van e-mails, of u te telefoneren bij kort termijn aflassen van de yoga les.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen, door contact met ons op te nemen via i.lovehappykidsyoga@gmail.com met vermelding uitschrijven. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door op 'akkoord' te klikken stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken wij als ons marketingautomatiseringsplatform. Door op 'akkoord' te klikken en dit formulier in te dienen erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen Wix voor verwerking. in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van Wix 

Ina Van brabant

  • Facebook Social Icon