Bij de therapeutische kinderyoga wordt er individueel gewerkt met het kind.

Dit wil zeggen dat er meer rekening wordt gehouden met het kind en haar/zijn belevingswereld. 

Er zal vooraf een kennis makingsgesprek plaats vinden met de ouders.

Kinderen krijgen veel prikkels van buitenaf binnen waardoor alles wat te veel wordt.

Dit kan zich gaan uiten door drukte of teruggetrokken gedrag, faalangst, ademproblemen, psychomatische buikpijn- of hoofdpijnklachten of zelfs klachten over inslapen of doorslapen.

Door de yogaoefeningen aan te vullen met helende verhalen, hartfocus en creatieve verwerkingsopdrachtjes kunnen we de kinderen opnieuw de kracht in zichzelf laten ontdekken.

Bij deze therapeutische yoga gaan we het kind aanspreken vanuit zijn belevingswereld.

een les therapeutische kinderyoga duurt 60 Minuten.

prijs 35 euro

Privacy voorwaarden

 

 

Happykids yoga gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen  om u te informeren over de lessen. Door op akkoord te klikken stemt u ermee toe dat we uw gegevens kunnen gebruiken voor het verzenden van e-mails, of u te telefoneren bij kort termijn aflassen van de yoga les.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen, door contact met ons op te nemen via i.lovehappykidsyoga@gmail.com met vermelding uitschrijven. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door op 'akkoord' te klikken stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken wij als ons marketingautomatiseringsplatform. Door op 'akkoord' te klikken en dit formulier in te dienen erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen Wix voor verwerking. in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van Wix 

Ina Van brabant

  • Facebook Social Icon